Vårat arbete

Med Christos kan Du vara säker på att Din PR-satsning blir en lysande succé. Vare sig det gäller en företags- eller produktlansering, en filmpremiär eller ett jubileum så har vi lång erfarenhet av goda konceptuella lösningar.

Stort eller litet, varje event skräddarsys tillsammans med Dig och Din personal, din reklambyrå och eventuella partners. För varje arrangemang så tar vi reda på Dina unikiteter, Dina mål och arbetar hårt för att tillfredställa Dina önskemål och för att nå den önskade effekten.

Med ett stort och väletablerat kontaktnät kan vi ge Dig tillgång till den massmediala uppmärksamhet Du eftersträvar, tänkbara partners till ett event, kändisarna Du vill skall frekventera tillställningen och lokaler i stort var Du vill i Sverige.

Låt oss hjälpa Dig att bygga Ditt varumärke, att skapa en plattform som får växa och utvecklas för att generera affärerna du önskar.

”Mitt mål är att skapa en stämning runt mina evenemang som på ett rättvist och uppenbart sätt speglar det företag eller den produkt jag arbetar för. Jag väljer sponsring och utformning utifrån den känsla företaget vill förmedla och är noggrann med att slutresultatet blir till belåtenhet för kunden såväl som för gästerna. Det är viktigt att budskapet lyfts fram på rätt sätt om man vill få den önskade responsen. Därför är det extra viktigt för mig att mina partners/uppdragsgivare känner sig delaktiga i processen från början till slut, så att vi tillsammans uppnår maximal effekt av våra insatser”

Väl mött,
Christos Neo